PORTFOLIO / GLAMOUR FOTOGRAFIE

door Fotostudio Rolf Loosdrecht

Waarom een portfolio- / glamour shoot van fotostudio Rolf?

 

Of het nu gaat om een commerciële portfolio-reportage of een portfolio-reportage op TFP basis Fotostudio Rolf heeft ruime ervaring met het maken van mode-, schoonheids-, lingerie-, glamour- of boudoir-foto’s.

 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Fotostudio Rolf fotografeert volledig duurzaam

 
Enkele portfolio- / glamourfoto's gemaakt door Fotostudio Rolf Loosdrecht/Hilversum

Portfolio- / glamourfotografie

door Fotostudio Rolf Loosdrecht / Hilversum

Commerciële- of FTP portfolio reportage?

Of het nu gaat om een commerciële portfolio-reportage of een portfolio-reportage op TFP basis Fotostudio Rolf heeft ruime ervaring met het maken van mode-, schoonheids-, lingerie-, glamour- of boudoir-foto’s.

 

Dergelijke fotoreportages worden in 99 van de 100 gevallen geproduceerd met een ervaren visagist en/of MUA’s. Zij zijn essentieel als het gaat om professionele fashion of beauty shoots. Fotograaf Rolf Trijber gaat met dit soort shoots (in samenwerking met het model, de visagist, producer en/of stylist) op zoek naar de WOW-factor en neemt met minder geen genoegen. Of het nu gaat om een uitgebreide fotoreportage op het gebied van mode/fashion, beauty/glamour, lingerie/bikini, nude/boudoir, Fotostudio Rolf heeft de kennis en expertise, het netwerk, de teamspirit en de faciliteiten in huis om u zich te laten onderscheiden van de concurrent. Fotostudio Rolf haalt het maximale resultaat uit het model, de samenwerking en de mogelijkheden.  


TFP basis

Fotostudio Rolf werkt ook op TFP-basis, maar alleen als toevoeging op de portfolio van Fotostudio Rolf en/of fotograaf Rolf Trijber of als zij nieuwe apparatuur willen testen. Wil je een kosteloze professionele fotoreportage laten maken op TFP-basis stuur dan een mail via het contact formulier voorzien van een aantal duidelijke foto’s alsmede je wensen.

Overige voorwaarden voor TFP basis zijn;

 • visagie is in de meeste gevallen voor rekening van het model, eigen make-up of eigen Visagie/MUA kan maar alleen als ervaring aanwezig is

 • overige kosten worden gezamenlijk gedragen (koffie, thee en frisdrank gratis)

 • kosten fotoshoot zijn voor rekening van Fotostudio Rolf

 • de uiteindelijke keuze van foto's en nabewerking ligt bij Fotostudio Rolf,

 • ouders zijn van harte welkom om kennis te maken echter…

 • begeleiding op de set, door ouders, vrienden enz. is niet mogelijk. Op de set zijn alleen het model, de MUA en eventueel de stylist of setdresser aanwezig.

 • Foto's mogen uitsluitend worden gebruikt voor niet-commerciële, niet-promotionele doeleinden (bijvoorbeeld; eigen portfolio, eigen website, social media, website van bureau, eigen fotoboek enz.)

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Rolf has been GBL official photographer for now two years, his pictures are not only beautiful but they catches the spirit of our organization and its members during our bi annual conferences. We are very pleased with Rolf’s work” 

Thomas Fernandez-Boni

GBL Allience

Fotostudio Rolf  fotografeert o.a. voor:

DEFjopp.png
gbl_wit.png
Logo_Gladwell Academy.png
logo-salesmoose.png
DutchlawDesk_wit.png
KPN_wit.png
asml_wit.png
Hoeve-de-Haar.png
dupho-logo.png

Dutch Professional Photographers

Volg of like ons op:

 • Instagram - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • LinkedIn - grijze cirkel
 • Twitter - Grey Circle
 • Pinterest - Grey Circle
logo_FSR_wit.png