BABY- OF KINDERPORTRET

door Fotostudio Rolf Loosdrecht

Waarom baby- en/of kinderfotografie van fotostudio Rolf?

Of het nu gaat om kinderfotografie of newbornfotografie c.q. babyfotografie van je kinderen wil je mooie en vooral kwalitatief goede foto’s. Fotostudio Rolf heeft ruime ervaring met het maken van bijzondere baby- en/of kinderfoto’s.
 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Fotostudio Rolf fotografeert volledig duurzaam

 
Enkele baby- en/of kinderfoto's gemaakt door Fotostudio Rolf Loosdrecht/Hilversum

Baby- en/of kinderfotografie

door Fotostudio Rolf Loosdrecht / Hilversum

Baby- kinderfotograaf Hilversum - Fotostudio Rolf Loosdrecht

Of het nu gaat om kinderfotografie of newbornfotografie c.q. babyfotografie van je kinderen wil je mooie en vooral kwalitatief goede foto’s. Fotostudio Rolf heeft ruime ervaring met het maken van bijzondere baby- en/of kinderfoto’s.

Fotograaf Rolf Trijber kan het bijzonder goed vinden met kinderen waardoor het kind zich tijdens de shoot prettig voelt, zich ontspant en zo wordt de spanningsboog om kwalitatief goede foto’s te kunnen maken, vergroot. Fotostudio Rolf heeft tal van attributen in de studio om de aandacht van de baby of het kind te trekken en vast te houden.

Kinderen groeien snel en hebben al heel snel een eigen identiteit. Fotostudio Rolf laat kinderen zichzelf zijn, gaat op zoek naar hun eigen identiteit, de mooiste lach, en probeert de oprechtheid en de puurheid van het kind te vatten in een memorabele foto. In de nabewerking zorgt Fotostudio Rolf voor de finisching touch om uiteindelijk het perfecte plaatje af te leveren. Fotostudio Rolf staat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Vanzelfsprekend kan je bij Fotostudio Rolf ook terecht voor een origineel en waardevol fotokado. Een mooie ingelijste foto voor bijvoorbeeld opa en oma of een lief kinderportret voor aan de muur bij je ouders ben je bij Fotostudio Rolf aan het juiste adres.

 

Voor het echte babyportret of kinderportret ga je naar Fotostudio Rolf in Loosdrecht. Vanzelfsprekend fotografeert Fotostudio Loosdrecht ook op locatie, bijvoorbeeld in het bos of bij jou/jullie thuis.   

Fotostudio Rolf  fotografeert o.a. voor:

DEFjopp.png
gbl_wit.png
Logo_Gladwell Academy.png
logo-salesmoose.png
DutchlawDesk_wit.png
KPN_wit.png
asml_wit.png
Hoeve-de-Haar.png

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Rolf has been GBL official photographer for now two years, his pictures are not only beautiful but they catches the spirit of our organization and its members during our bi annual conferences. We are very pleased with Rolf’s work” 

Thomas Fernandez-Boni

GBL Allience

dupho-logo.png

Dutch Professional Photographers

Volg of like ons op:

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
logo_FSR_wit.png